Stamcel en Organische Haartransplantatie - RotaryClinic

Stamcel en Organische Haartransplantatie

Saç Ekimi

Het woord organisch komt in het dagelijks leven bij veel onderwerpen voor, maar bij haartransplantatie is het een van de onmisbare onderdelen geworden. Organische haartransplantatie wordt uitgevoerd door de stamcellen die uit het eigen vetweefsel van de patiënt zijn verkregen, in het behaarde weefsel te injecteren.

In het algemeen wordt het uitgevoerd bij mensen met een zeer dunne hoofdhuid en met zeer zwak bestaand haar. Eerst worden stamcellen uit het eigen vetweefsel van de betrokkene in de hoofdhuid geïnjecteerd. De tweede fase wordt voortgezet zoals bij een FUE haartransplantatie.

Dankzij de injectie van stamcellen wordt het weefsel zowel gezonder als efficiënter gemaakt, waardoor het succespercentage van de operatie tot het maximum wordt opgevoerd.

De operatie wordt meestal uitgevoerd door met speciaal gereedschap vet te verwijderen uit een klein gebied in de buik voordat de haartransplantatie begint. Daarna wordt dit vet met speciale buisjes en apparaten gescheiden in stamcellen en bruikbaar gemaakt in het plantstadium. Bij de liposuctie is plaatselijke verdoving voldoende en wordt geen pijn gevoeld.

Het verwijderen van vetweefsel bij de persoon is een procedure die deskundigheid vereist, het moet worden gedaan door gespecialiseerde artsen.

Voordelen van organische haartransplantatie

Organische haartransplantatie toegepast als resultaat van onderzoek en ontwikkelingsstudies,

  • Helpt u gezond en levendig haar te krijgen
  • Het maakt het haartransplantatiegebied efficiënter.
  • Het helpt om 98% positieve resultaten van haartransplantatie te krijgen.
  • Verstrekt behandeling van vet verlies dat door ongeval of brandwond wordt veroorzaakt
  • Het voedt de wortels van het haar dat naar het gebied wordt overgebracht en zorgt ervoor dat het haar beter blijft zitten.

Waarom kiezen voor een organische haartransplantatie?

Er zijn vele redenen voor haaruitval. Zelfs als er sprake is van genetische haaruitval, wordt gezien dat het vetweefsel in de gebieden van haaruitval afneemt. Om het haar dat met haartransplantatie wordt ingeplant beter te kunnen voeden, moeten er voldoende olielagen in het transplantatiegebied aanwezig zijn. Bij de organische haartransplantatiemethode wordt de vetlaag, die nodig is voor het haarweefsel en na verloop van tijd afneemt, vervangen door het vet dat uit verschillende delen van het lichaam wordt gehaald, wat het succes van de operatie positief beïnvloedt.

[clicksus-faqpage]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.